Autokeuring

Autokeuring bij onze garage

TIP : Combineer uw keuring met een klein of groot onderhoud, zo bespaart u kosten en heeft u al het nodige onderhoud direct achter de rug!

Is uw auto of bestelwagen weer toe aan een autokeuring? Kies dan voor een autokeuring bij PCA Merkspecialist Florent De Geyndt in Ternat. Wij verzorgen de autokeuring van uw auto vakkundig en snel tegen een scherpe prijs.

Autokeuring kosten

Kreeg u uw uitnodiging voor de autokeuring in de bus? Bel dan onmiddellijk voor afspraak om uw wagen keuringsklaar te maken bij PCA Merkspecialist Florent De Geyndt in Ternat. Indien gewenst kunnen wij uw wagen ook aanbieden op de keuring. Vermeld dit dan zeker bij het maken van uw afspraak.

U krijgt uw uitnodiging +/- 1 maand vooraf, maar bel ons liefst meteen en wacht niet tot de laatste week zodat uw wagen zeker tijdig kan gekeurd worden en boetes voor laattijdige keuring vermeden worden. Wist u dat uw wagen zelfs tot 2 maand voor de geldigheidsdatum van uw huidig keuringsbewijs al mag gekeurd worden?

Direct uw keuring plannen? Maak dan eenvoudig online een afspraak!

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

02 582 14 39 info@florentdegeyndt.be
Vragen of afspraak maken?

Bel 02 582 14 39

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×