Groot onderhoud bij Garage Florent De Geyndt

Groot onderhoud bij Garage Florent De Geyndt

De kosten van groot onderhoud variëren per type auto, maar door onze scherpe prijzen betaalt u bij Garage Florent De Geyndt altijd een faire prijs!

Wanneer groot onderhoud?

Nieuwe auto’s geven vaak zelf een melding wanneer groot onderhoud nodig is. Meestal is groot onderhoud nodig elke 4 jaar of elke 50.000km. Om uw auto in optimale staat te houden is het belangrijk om dit groot onderhoud uit te laten voeren. Garage Florent De Geyndt in Ternat voert het groot onderhoud met alle plezier voor u uit! Kom langs in onze werkplaats in Ternat voor meer informatie of neem contact met ons op.

Groot onderhoud aan uw auto bij Garage Florent De Geyndt

Ga veilig de weg op

In het onderhoudsschema van uw auto kunt u precies zien wat er vervangen of gecontroleerd dient te worden. Bij Garage Florent De Geyndt gaan we de complete checklist van uw auto af. Mocht er een extra herstelling nodig zijn, dan bellen wij u van tevoren en geven een vrijblijvende kostenopgave, zodat u nooit voor onverwachte kosten komt te staan. Zodra u akkoord gaat worden de onderdelen vervangen.

Service is bij uw PCA Merkspecialist vanzelfsprekend en naast groot onderhoud kunt u bij ons in Ternat terecht voor veel meer diensten. Wij zijn gespecialiseerd in Peugeot en Citroën, echter hebben wij ook verstand van alle andere merken!

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

02 582 14 39 info@florentdegeyndt.be
Vragen of afspraak maken?

Bel 02 582 14 39

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×